pariuri sportive    
pariuri sportive    

Cum imi retrag banii castigati?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului GameBookers Romania - Pariuri Sportive Online :: Metode de plata
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cupru89
Parior incepator
Parior incepator

Data înscrierii: 23/Iul/2009

MesajTrimis: Joi Iul 23, 2009 10:52 am    Titlul subiectului: Cum imi retrag banii castigati? Răspunde cu citat (quote)

OK am pus niste pariuri, am castigat, cum retrag niste bani din cont? nu gasesc nicaieri pe site, multumesc celui care ma ajuta! Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Admin
Administrator
Administrator

Data înscrierii: 24/Mar/2007
Locație: In heaven

MesajTrimis: Joi Iul 23, 2009 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e prea greu sa iti dai seama daca cauti un pic prin contul tau de la gamebookers.
Mai intai te loghezi , dupa care dai click pe contul meu , unde vei fi redirectionat catre o pagina pe care vei gasi linkul Casierie , de unde dupa ce dai click pe Retragere poti sa selectezi modalitatea de payout dorita.

Succes! Very Happy
cupru89
Parior incepator
Parior incepator

Data înscrierii: 23/Iul/2009

MesajTrimis: Vin Iul 24, 2009 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai dreptate, bine ca exista forumul asta si pentru oameni mai neatenti sau grabiti Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului GameBookers Romania - Pariuri Sportive Online :: Metode de plata Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum