pariuri sportive    
pariuri sportive    

probleme cont blocat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului GameBookers Romania - Pariuri Sportive Online :: Anunturi administrative
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cata_rtr
Parior incepator
Parior incepator

Data înscrierii: 13/Iun/2010

MesajTrimis: Dum Iun 13, 2010 7:55 pm    Titlul subiectului: probleme cont blocat Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua, am si eu o problema cu contul.
Am transferat o suma de bani de pe moneybookers.com, insa am gresit conversia si mi-au mai ramas aproximativ 5 USD( mai putin de 10$) Cum nu ii puteam transfera asa, am transferat banii de pe gamebookers inapoi pe moneybookers, iar apoi toata suma pe gamebookers la loc Smile
O parte din suma am pariato, iar cealalta parte am vrut sa o scot. Contul mi-a fost blocat pe motiv ca a folosit gamebookers pentru transfer de bani..
Ce este de facut? Le-am trimis un mail, ma astept sami raspunda, dar credeti ca imi voi recupera contul si banii? De asemenea, la ce numar as putea sa sun pentru a intra in legatura cu ei?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului GameBookers Romania - Pariuri Sportive Online :: Anunturi administrative Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum